Качеството преди всичко...

Това е мотото, което ни вдъхновява вече 20 години. Всекидневно го доказваме на много фирми и частни лица. Професионализмът,  дългогодишният опит  и безсрочната  гаранция  на извършената от нас услуга ни правят водеща и  предпочитана  фирма  в  този бранш.

Img

Настояще

ТОНЕРЦЕНТЪР ПОЛИМАКС 55 ООД е водеща компания за презареждане на тонер касети. Екипът ни от 15 човека ежедневно полага грижи до нашите клиенти да достигат услуги от най-високо качество. Фирмата разполага с модерна и уютна офисна част за обслужване на клиенти, зона за пакетиране и тестване, голяма сервизна база снабдена с най-модерна техника за извършване на презареждане на тонер касети и ремонт на принтери и собствена куриерска мрежа за доставки.

История

Всичко започва през 1996г. . Първият офис се е намирал на ул. Дунав, в който са работeли трима служители. По това време с началото на частния бизнес в България са заредени и първите тонер касети срещу заплащане, като услуга предлагана от частна фирма. Оперират всичко на всичко 4 частни фирми, една от които е Полимакс. Бизнесът с пълнене на тонер касети тръгва отначало с бавни темпове поради  две основни  причини,  а именно  недоверието  на хората за  подобен  род  услуга  и слабата й  популярност  в  България. Това насочва фирмата в две основни насоки: популяризирянето на услугата  и  качественото й  изпълнение,  т.е. спечелването  доверието  на   клиентите. В повишаване  на  качеството  се  работи  в много бързи  темпове.  Още от  самото начало е направено мащабно проучване на световния пазар. Целта е ясна -  намиране на  най-добрия тонер на достъпни цени.
 

Развитие

С нарастването на поръчките за презареждане на тонер касети фирмата се разраства. Офисът на фирмата е преместен на бул. Евлоги Георгиев 70. Полимакс 55 започва да изпраща свои представители на ежегодните изложения Remax на които водещите фирми в производството на тонери, ОРС-барабани, мастила и  т.н.  представят своята продукция. Вследствие на създадените контакти започва внос за собствени нужди на всичко необходимо за презареждането на тонер касетите. За главен доставчик е избрана AQC Group, производител на висококачествен тонер. С нарастване на поръчките на бутилирани тонери и всякакви резервни части за тонер касети, доставните цени намаляват до толкова, че Полимакс 55 решава да започне предлагането на бутилирани тонери и части на едро за други фирми от бранша.

През 1999 г. Полимакс 55 ООД започва предлагането на много нови услуги - пълнене на мастилни  глави  за  мастилено-струйни принтери, смяна на ленти на матрични принтери, отваря врати и сервизна база за копирни  машини,  лазерни, мастиленоструйни и матрични принтери и факс апарати с опция за осъществяване на ремонт и в офисите  или домовете  на клиентите. Влиза  и  в  сила  и първата в България услуга  "взимаме ,  пълниме  и връщаме" т.е. взимане касетата от дом или офис на клиента, пълнене в сервизната база и връщане в  рамките на 24 часа. С добавянето на тези услуги ПОЛИМАКС 55 ООД  затваря един пълен цикъл  от професионална подръжка на офис техника.

В първите години на новия век поръчките нарастват до обеми налагащи цялостно преструктуриране на компанията. През 2004г. отваря врати ТОНЕРЦЕНТЪР ПОЛИМАКС 55 с модерна и уютна офисна част за обслужване на клиенти, зона за пакетиране и тестване и голяма сервизна база снабдена с най-модерна техника за извършване на презареждане на тонер касети и ремонт на принтери.

През 2008г., при посещение в София, AQC Group предлага на фирмата да стане екслузивен дистрибутор на тяхната продукция за България. През същата година работните и складови площи са разширени до троен размер, като вече общата обитаема площ достига до 500кв.м.

И през 2016г. продължаваме развитието си крачка по крачка, благодарение на Вас!

1