Img

Качество?

Това гарантираме вече 20 години.

Нашата концепция за презареждане на тонер касети не се изчерпва само с идеята да бъдат спестени пари. Kачеството е решаващ фактор за начина, по който функционират заредените консумативи.ПРОБВАЙ НИпод 1% рекламации през 2018г.

Над 15 000 редовни клиенти.
Над 250 000 заредени тонер касети.

ТОНЕРЦЕНТЪР ПОЛИМАКС 55 ООД е водеща компания за презареждане/пълнене на тонер касети в гр. София. Екипът ни от 15 човека ежедневно полага грижи до нашите клиенти да достигат услуги от най-високо качество. Фирмата разполага с модерна и уютна офисна част за обслужване на клиенти, зона за пакетиране и тестване, голяма сервизна база снабдена с най-модерна техника за извършване на презареждане на тонер касети и ремонт на принтери и собствена куриерска мрежа за доставки.

Предоставяме услуги от най-високо ниво с отлични резултати и зареждаме Вашите тонер касети само с професионален тонер на един от най-големите производители в света - AQC Group. И когато монтирате заредената тонер касета в принтера и не откриете разлика в качеството сравнено с нова такава, ние ще сме горди, че сме дали нов живот на поредната тонер касета. И всичко това гарантирано и сертифицирано по стандарт ISO 9001:2008

 

От физически лица до корпоративни клиенти
Индивидуален подход към всеки клиент.

Ние знаем, че най-добрата реклама върви от уста на уста. Ние знаем също, че зад големите фирми стоят хора. Затова ние работиме с хората. Независимо дали става въпрос за домашния принтер на г-н Иванов или за 20-те принтера на г-н Петров, разположени в 3-те му офиса и 10-те му магазина. Нашата крайна цел е една - винаги отличен резултат. Защото от зареждането няма смисъл, ако то не бъде извършено качествено.

Винаги сте стараем да постъпиме адекватно. Ако не можем да Ви дадем отстъпка за една тонер касета, то ще Ви подариме подарък като комплимент. За фирми с повече принтери, разположени в различни офиси и магазини, предлагаме много варианти за обслужване - от пълен контрол и справки за зареден тонер от обектите до различни варианти за индивидуални оферти и отложено плащане.